Flødeboller er og har altid været en dansk hyggeting. Som barn fik jeg dem alt for ofte i skolen, når en havde fødselsdag, og har egentlig ikke smagt dem siden
Milkshakes – det er sådan noget de drikker i amerikanske film. Men nej – milkshakes er bestemt ikke noget jeg har drukket meget af i mit liv, så hvorfor jeg pludselig fik lyst til at drikke én, ved jeg simpelthen ikke
Vi har dog altid en aftale om, at vi fejrer fødselsdag. at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Desværre er originalen fuld af sukker og palmeolie. Og prøliåhørher. Den her smager så godt, at man får lyst til at sætte sig i et hjørne med hele glasset og en ske og være meget egoistisk
Jeg har således lavet denne med mørk chokolade og hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokolade og appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)
Glutenfri og sukkerfri mazarintærte – og som med alle andre kager, så er ét stykke sjældent nok. Var det virkelig det bedste, du kunne op med efter en hel måneds tavshed på bloggen
Chokolademuffins – og vanilleis. Mørk chokolade har således vist sig at kunne reducere risikoen for at udvikle diabetes, forhøjet blodtryk og blodpropper
Skal du have en hyggeaften her i weekenden og mangler du en dessert. Her er mit bud på en fantastisk chokoladekage hvor kalorieindholdet bestemt ikke er i bund, men hvor både næring og lækkerhed er i top
Det smukke efterår er over os og de mørke aftner byder op til noget sødt. Jeg har lavet disse lækre chokolade-nødde cookies fra morgenstunden af og må bare dele dem med jer med det samme
Når man har gæster vil man jo altid gerne servere en lækker dessert og når man lige har købt hus har man altid mange gæster Jeg er derfor superglad for mit sukker- og glutenfrie køkken i denne tid
Til gengæld er de sukkerfri, fedtfattigeog fiberrige. Jeg elsker koldskål, men den traditionelle version med almindelige kammerjunkere er noget af en kaloriebombe, så jeg prøver for tiden lidt opskrifter af
Hvor meget kan man variere en dessert der altid skal indeholde skyr, frugt og nødder. Det kan lade sig gøre med forskellige smagsnuancer og teksturer der giver en lidt anden oplevelse end aftenen før
Jeg har et stykke tid manglet noget jeg kan spise før eller efter træning. Det skal være nemt og hurtigt, og så skal jeg helst kunne tage det med, uden at det bliver ulækkert i et skab eller en taske
Pisk æggehviderne stive og tilsæt 1/2 tsk eddike - pisk grundigt og tilsæt perfect fit sukker. Sprøjt dem ud på en bageplade til små kys og bag dem på 130 grader i ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.