Denne gang har jeg prøvet at lave bollerne af en langtidshævet dej, som er tilberedt om eftermiddagen den ene dag og efter et ophold natten over i køleskab, blev de bagt om eftermiddagen den næste morgen
-. -. -. I. s. i. d. t. e. u. g. k. ø. b. v. n. l. r. æ. m. h. å. o. ,. a. j. 2. 3. p. y. f. D. K. R. M. L. (. 1. ). 5. 0. 4. G. H. é. B. c. S. V. F. T. C. O. J. z. P. N. E. ) g
Måske jeg har brugt turbo-gær. Tilsæt melet lidt af gangen og ælt dejen til, at den er fast og blød. Dog hævede det meget hurtigt, Sabina skriver at det skal hæve 2-3 timer, men mit var langt over brødformens kanter allerede efter en time. Grahamsbrød25 g. 500-600 g. Lad det efterhæve 2-3 timer, til brødet er hævet op over formens kant (hævetiden kan variere, så hold øje med dit brød). 500-600 g
Grundopskriften kan altså varieres på mange måder, hvilket jeg altid benytter mig af. De ville også være rigtig gode som sandwichbrød eller suppebrød og man kan evt
-. -. -. -. -. -. I. g. å. r. a. f. t. e. s. h. v. d. i. C. n. o. æ. l. p. k. ,. b. j. ø. m. u. J. c. R. ). L. (. 1. 5. 3. ½. 0. T. H. D. 2. S. B. F. y. P. N. M. |. E. w. V. K. O. z. ) g
det er ren hvedemel eller om det er lidt mere grov mel. Langtidshævet. morgenbrød opskrift. Er der noget bedre end friskbagt morgenbrød, men for pokker
rugmel eller grahamsmel600-800 g. Lad dejen stå og syrne 2-3 dage på køkkenbordet dækket med et viskestykke. Vil du undgå at bruge gær så lad dejen stå 4-6 dage i stedet for. Lad fordejen stå i en skål et køligt sted 1-2 dage med et viskestykke over, indtil du skal bage igen, hvorefter du følger opskriften på brøddejen ovenfor. 600-800 g
Jeg har efterhånden en hel del gange gerne ville finde den perfekte opskrift på det perfekte brød, men har bare aldrig rigtig kunne finde noget på nettet
Hvad er bedre end at så lidt før op, og sørge for friskbagte boller. ½ liter økologisk kærnemælk7 gram gærlidt salt1 dl olivenolie250 gram grahamsmelca
(Hvis du ønsker brødet hæver i kortere tid, brug da 20 g gær i stedet, og lad den hæve 1-2 timer). (Hvis du ønsker brødet hæver i kortere tid, brug da 20 g gær i stedet, og lad den hæve 1-2 timer)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.