Salaten i dette indlæg er en rigtig efterårssag med både rødbeder og æbler, der lige nu er i sæson. Og så smager den bare rigtig godt sammen med saftige æbler, frisk persille og ristede pinjekerner
Skær grønsagerne ud i ensartede stykker på størrelse med tændstikæsker. Bland grønsagerne og læg dem sammen med laurbærblade og øl i en stor bradepande eller et ovnfast fad - gerne en stor stegeso
Fordel rødbederne på en bageplade med bagepapir. Bland rødbedesalaten sammen i en skål og server. Bank på granatæblet med en grydeske for at løsne kernerne
Den gode, gammelkendte ret med kartoffelmos og en velsmagende sovs. Gryderet med øl Denne ret er et klart hit, alene bare fordi der er kartoffelmos som tilbehør, det
Så hvis du ikke er til bitre ting, så kan du med fordel skifte tahin ud med sojayoghurt . Dressingen røres sammen af de resterende ingredienser og blandes sammen med rødbede og æble
Bankekød er en meget gammeldags ret, og i gamle dage bankede man på kødet for at mørne det. De har pakker med såkaldte Supreme Cuttings, som er endestykkerne af kødet, hvoraf der skæres stege
Udkern og snit pærerne i tern eller i tynde både og bland de to ting med salaterne. Pisk dressingen sammen, smag den godt til med salt og peber og vend den med salaten
Rødbedesalat – De fleste af os forbinder nok mest rødbeder med syltede rødbeder. For den vi vil lave er en du kan servere til medisterpølsen, koteletterne eller flæskestegen
Rødbedesalatmed ramasjang. Det får den her til fulde med både en skøn dijondressing om perlebyg og de fine krydrede rødløg marineret i garam masala – et indisk krydderi
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.