½ pakke
vegetabilsk gelatine pulver (Min er købt i ASDA food store i England)
3-4 spsk
rålakridspulver
1 )
Sift the almond meal and 120 g of confectioner's sugar together.
Sigt mandelmel og 120 g flormelis sammen i en skål
2 )
Whip 60 grams of eggwhites to stiff peaks. Remember, you should be able to hold the bowl over your head without the eggwhites falling on your head!
Pisk 60 gram æggehvide indtil de er stive. Husk at du skal kunne holde skålen over hovedet uden at æggehviderne falder ned i håret!
Stuff hver slids med en skive mozzarella ost, halv drue tomat og en basilikum blade. Placer kyllingebryster i en bageform, der er blevet belagt med non-stick bagning spray
M. a. c. r. o. n. s. I. g. e. d. i. 1. 2. 0. m. l. f. æ. h. v. 5. u. k. t. w. S. ,. ø. b. p. y. B. x. P. /. W. F. å. T. z. j. L. ½. -. 4. D. 8. 6. E. H. q. C. A
5 pounds cauliflower, cut into 1-inch florets (about 18 cups). 2 large leeks, white and pale green parts only, halved lengthwise, rinsed and cut into ½-inch pieces
Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Lig det på et spækbræd og bank bolskerne i stykker med en hammer eller en kagerulle
Jeg har længe gerne ville gøre CookieCrumble kunsten efter med hjemmelavet lakridssirup. Men den salte er helt fantastisk, så den skal helt sikkert laves igen og jeg skal da også forsøge mig igen med den søde ved anden lejlighed
M. i. n. m. o. r. h. a. v. d. e. l. g. s. t. c. D. E. T. k. p. b. ,. å. j. ø. J. f. u. æ. B. H. G. 1. 4. 0. C. 2. I. 9. ½. 3. F. P. y. V. -. 8. 5. L. (. ). 6. 7. S. R. N. /
den hedder Fine Liquorice Powder. Så jeg lavede marengs medlakrids. 4 tsk lakridspulver – der findes mange forskellige slags, men jeg har fået en fra Johan Bülow i gave. Pisk 2 tsk lakridspulver i (smag til om du synes der skal mere i). marengsmassen i en sprøjtepose med en stjernetylle, du kan også forme kyskagerne med 2 tsk. Drys lakridspulver over marengsen og bag dem i ovnen ved 100 grader i ca. 4 tsk lakridspulver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.