U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
-. -. B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. R. u. l. d. ,. æ. k. b. i. w. M. v. å. p. h. y. H. c. 2. I. 1. 5. 0. ½. /. 4. %. (. ). F. L. D. 6. 3. K. T. 7. 8. 9
Opskriften har jeg fået af min veninde Marina, som er en suveræn dygtig kok og jeg har været så heldig, at få lov til at dele den med jer, som læser med her på bloggen
Serverer bøfstroganoffmed kartoffelmos. Smag til, jævn med lidt maziana hvis nødvendigt og server. 4-6 personer. 1-2 dl. Lad det simre i 1½ - 2 timer. Når kødet er mørt tilsættes de svitsede champignon og fløden og retten koger yderligere 5 - 10 minutter. 4-6 personer. 1-2 dl bouillon
Mos imens kartoflerne, spæd med kartoffelvand eller lun mælk, til mosen har en passende konsistens, tilsæt olivenolie eller smør og smag til med salt og peber
Så skulle mit første forsøg med en fedtfattig bøfstroganoff afprøves. Steg kødet sammen med bacon til det er lysebrunt og tilsæt løg og lad det stege med et par minutter
O. p. s. k. r. i. f. t. l. 4. e. o. n. I. g. d. B. Ø. F. S. T. R. G. A. N. 0. ø. 2. c. h. a. m. b. u. v. æ. é. L. å. 1. *. y. P. H. ,. V. 3. D. (. K. ). 5. 6. 7. E
-. -. -. -. -. -. J. e. g. r. s. t. a. d. i. h. l. ø. j. f. å. n. m. v. o. ,. k. B. W. b. p. u. c. S. æ. H. O. K. M. y. V. N. (. ). 7. 9. 2. 4. 0. 1. T. I. D. 6. 5. x. C. E. Æ. /. 3. F. P. R. '. 8. L
Nogen gange synes jeg det er vildt hyggeligt med mad der smager lidt mere “gammel-dansk”, som f. En skøn efterårs og vinter ret og så er den god som gæstemad, da den er nem at tilberede og med fordel kan laves dagen før
Pebersaucen fik vi faktisk i sidste uge, men jeg fik hverken taget billede eller skrevet opskriften her på bloggen, så den kommer lige med i denne omgang i stedet for
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.