Frisk Timian. Den var egentlig tiltænkt fruen og jeg selv som fredagens hyggeaftensmåltid. Lad det stå ved lav varme indtil alt saften er kogt ind og løgene er møre
R. I. S. A. L. M. N. D. E. V. J. Y. T. P. /. K. B. Æ. U. C. e. s. y. l. t. d. a. p. i. n. r. b. u. å. o. g. m. H. k. f. h. ,. O. v. ø. 1. 2. æ. 0. j. 4. 5. -. 3. 7. (. z. ). c. é
Weekenden startede nærmest i torsdags - eller det vil sige, det skulle egentlig have været en stilleog rolig koncert i Århus, sammen med storebroderenog niecen - men det udviklede sig til en sjov aften og det var vel mere morgen end nat, da jeg ramte hjemmet igen
Og så er hun så betænksom altid, at tage hensyn til mig som vegetar. Søde Lene er en sand Master of food, som forkæler os dag efter dag med nybagte boller samt lækre kolde, lune og varme retter
D. e. t. h. r. j. o. n. g. ,. a. f. b. l. m. ø. i. v. d. k. s. å. u. I. G. C. y. æ. H. p. ). V. J. c. (. 3. +. M. F. 1. 0. 2. 6. %. 5. 4. T. A. -. S. R. ½. B. L. 7. ". P. K. O. Æ. /. >. N. E. w
Ligesom kringlen til de kommende gæster, og så lidt fordi jeg simpelthen bare ELSKER æbleskiver. Bland mel og sukker i en skål, der er stor nok til at dejen kan hæve
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Rul dem sammen fra bredest til smallest. Skær trekanterne ud i halve og læg en cocktailpølse i hver af de 12 trekanter. Bag i forvarmet ovn ved 200 grader varmluft indtil dejen er gylden. Til 12 små pølsehorn
pesto, tomater og mere frisk spinat efter somtilbehørSnit forårsløget fint, skær laks og spinat i mindre stykker/strimler, riv osten, og rør æggene med salt og peber
Tilsæt cherrytomater og forårsløg og steg et par minutter. Du kan bruge de grøntsager, du har tilbage i køleskabet, men kombinationen i denne opskrift er rigtig god
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu ogsåsom erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
D. e. t. h. r. m. å. v. æ. n. c. o. k. l. a. d. s. ø. p. i. ,. g. (. ). V. f. C. b. j. N. u. w. y. J. H. O. S. T. B. 6. G. 2. 5. 1. 8. ¼. 4. 3. P. R. L. 7. 0. -. F. /. ". ½. '. é. M. I
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.