Bland bønnespaghettien i også, smag til med himalayasalt og friskkværnet peber og server straks. Den smager fantastisk, den er glutenfri og fyldt med proteiner og smag
Smag til med salt og peber. Og at kalde det “spaghetti”, det er nærmest en synd i min verden. et mandolinjer med den tilhørende “fidus”, som kan køre det til strimler samtidig – det er nemmest), og vendes herefter med pestoen
Når du har pisket færdigt hælder du blandingen op på panden sammen med løgene, og derefter puttes squash/kinaradise op i panden og blander det rundt, til sidst putter du kalkun bacon samt kyllingetern op i
Læg pastaen i et stor fad og fordel tomatsaucen og kødboller over - pynt med frisk basilikum. Forleden dag fik jeg lavet en rigtig dejlig version af spaghetti og kødboller - eller lady og vagabondens yndlingsspise
V. i. h. a. r. l. e. s. m. n. v. o. t. g. å. d. k. ø. u. c. ,. f. æ. p. x. 3. 0. O. j. b. -. I. y. D. T. H. B. S. 2. 5. %. 1. 7. ½. /. 4. F. 6. 8. K. 9
En god hverdagspasta med røget laks og en carbonara-style sauce. spaghetti, gerne fuldkorn. Pisk æg, madlavningsfløde og halvdelen af osten sammen og krydr med salt og peber
Spaghetti Bolognese (den rigtige slags – ikke blot hakket oksekød med en dåse hakkede tomater i). Sørg for at få kødet skilt godt fra hinanden, så der ikke ender med at være store “kødboller” i saucen til sidst
Jeg syntes en omgang spaghettimed kødsauce i ny og næ er lækkert, nemt og godt og når man laver den med masser af grøntsager, kan den ligeledes i min optik spises med god samvittighed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.