i. i. i. i. I. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. L. y. n. h. u. r. t. g. k. a. e. m. o. -. v. K. æ. l. 2. 3. p. s. . d. 4. 1. /. b. ø. f. P. D. E. c. ,. å
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringenmed enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Smør, olie og sukkere køres luftigtmed spartlen, på hr. Drysses med salte peanuts. Jeg skal ligehilse og sige at denne kage er fantastisktil tømmermænd
Den færdigelagkage – pyntet helt simpeltmed nøddecrunch, friskehindbær og marcipan. Den varme creme kommes i en skål og sættes på køl til dagen efter medfilm over (filmen skal helt ned og røre cremen, så den ikke trækker skind eller danner kondens)
Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennemmed en brødkniv. Dæk nu hele kagenmed Maltesers ved at sætte dem fast på smørcremen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. E. r. d. u. k. l. a. t. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P
da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownieopskrift, men eftersom nogle ingredienser er blevet fjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekageagtig, men stadigmed et lækkert og svampet brownie ‘touch’
Kagen er dækket med en kaffeglasur, og den skæres ifirkanter, når den skal serveres. Tilsætmelblandingenlidt ad gangen skiftevismed mælken, mens du pisker
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.