S. u. p. e. r. s. k. ø. n. æ. t. J. g. h. a. m. å. l. i. b. o. f. d. I. y. v. H. P. L. C. F. M. (. x. ,. ). j. N. V. w. -. D. T. 3. 6. 1. ½. c. 2. B. 5. /. K. 9. 0. O. 7. U. G. *. z. A. s g
Disse sunde peanut butter cookies er uden hvidt sukker, fri for gluten & æg. De er lavet på glutenfrit kokosfibermel, økologiske peanutbutter, kokossukkerog loppefrøskaller
Jeg har dog valgt at sætte rabarberblandingen i køleskabet mens jeg laver låget af crumble. I anledningen af jeg var så glad for at mine rabarber havde bestemt sig for at overleve vinteren og var kommet frem så bestemte jeg mig for at bage min ynglings kage i sidste uge og dele den med ham den dejlige og drengene
Rabarberne skylles, skæres i små stykker og ligges i et tærtefad. Dette er i øvrigt en god og enormt nem, allround opskrift, selve crumble dejen altså, den kan bruges til en masse ting f
Vend med sukkerog vanille og sæt i ovnen v. Jeg har her brugt nye danske rabarber, frosne hindbær og en "topping" med havregryn og mandler, der giver et godt knas
Et tærtefad kan også fint bruges. Kagen er færdig, når den er sprød og gylden. 500 gram rabarber. 1100 gram sukker. 12 tsk vaniljesukker. 1150 gram melVaskog rens rabarberog jordbær. Skær rabarberstilkene i 1-2 cm stykker og halvér jordbærrene. 1Bland vaniljesukker med sukkeretog drys det over bærrene. Bland derfor 1-2 spsk kartoffelmel i sukkeret, det vil opsuge væden. 1Lad frugt/bærrene trække i sukkeret imens du smuldrer dejen sammen. 1Skær smørret i små blokke og "smuldr" det sammen med farin ogmel. 1Fordel dejen over rabarber/jordbærrene. 1Skal kagen ikke serveres straks, kan den sættes på køl, og bages senere. 1Crumblen bages ca
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
R. a. b. r. e. c. u. m. l. -. g. t. d. f. i. s. k. D. h. v. æ. å. n. o. ,. j. S. p. ø. J. T. O. 1. 5. 2. 0. 3. L. (. 6. ). F. y. N. x. ". B. z. C. ½. 7. M. I. A. K. H. @. /. E. Æ
Smelt smør, sukrin, hakket chokolade og salt i en gryde. Vi er vendt tilbage til LCHF her hjemme (eller, vi forsøger i hvert fald), så da der blev ønsket kage måtte jeg jo finde på noget
Hele forklaringen på, hvorfor jeg gør det, samt hvorfor jeg anbefaler den – særligt til flødebollerne, kan du læse mere om i mit tidligere opslag med sukkerfrikarameller
Det kan nemt gå hen at blive en vane med farlige konsekvenser for sidebenene, så jeg forsøgte mig med en kage udenmelogsukker for min samvittigheds skyld
Bland mandelmel med vanilje og salt. Skræl æblerne, fjern kærnehuset og skær dem i tynde både. Fjern sten fra dadlerne og blend dem sammen med margarine/kokosolie ogmandelmel til en blød masse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.