En god sjat vand eller mandelmælk (eller lignende). Tror jeg brugte omkring ½-1 dl Men det skal tilsættes efterhånden, så cremen opnår den rette konsistens uden klumper
3 spsk
kokosolie
2 tsk
vaniljepulver (evt. lidt mere)
1 dl
valnødder
1 dl
af andre nødder (jeg brugte pecannødder, mandler og paranødder)
Æ. b. l. e. t. æ. r. H. y. M. a. n. ,. d. i. k. g. s. o. J. h. -. m. å. 2. u. 1. P. j. v. f. ø. I. ". S. p. D. w. O. C. c. (. ). 0. 5. R. E. L. ½. N. T. /. F. A. B. +. 7. 3. *. U. K. Å. x. z. >. <. V. G
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
For fedtfattig version, brug da mayonaise light samt græsk yoghurtmed lav fedtprocent. Missionen var nemlig at bikse en dejlig, let frokostsalat sammen med kylling
Kom karry på og lad den brænde med i smørret. Blend med en stavblender. Steg løg gulerødder , chili og hvidløg i smør til de er klare , de må ikke branke
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.