Vend æblerne i kanel til de er dækket. Skræl æblerne, fjern kærnehuset og skær dem i tynde både. Vær opmærksom på, at æblerne falder meget sammen, så bare fyld på
Jeg skrælder æblerne, skærer dem i både og koger dem uden vand og sukker, blot som de er. Desuden bruger jeg mandler og nødder og havregryn ristetilidthonning, som er eneste søde middel overhovedet
Vi har lavet endejligglutenfri æblekage udentilsatsukker. Bare rolig – selvom kagen er udensukker, er den snasket og lækker, som enrigtig kage skal være
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. æ. k. r. e. o. g. s. u. p. n. d. m. f. t. l. a. b. ø. K. v. y. E. å. h. 1. 5. 8. -. 2. 0. (. c. ). x. w. ,. *. H. U. S. /. 4. 7. %. R. B. P. F. j. 3
Jeg skal love for at sommerenvirkelig forkæler os de her dage. Vi har så mange fede steder i Århus, når vejret er lækkert, så det er bare med at komme afsted
I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. I. N. U. D. E. R. S. Å. M. A. G. L. Æ. K. B. O. H. T. ,. V. Ø. F. J. P. C. ). 7. -. 8. (. /. Y. 1. ½. 2. 3. 4. 0
Indlægget Guf tilis (Udentilsatsukker) blev vist første gang den Foodbaby. minesukkerfrie flødeboller, ensukkefri syltetøj og haps – så har du digen lækker hjemmelavet Gammeldaws vaffel
Gammeldags æblekage er en god, klassisk dansk opskrift, som de fleste nok kendertil. Jeg har altid været vild med den og laver den hvert år, på næsten samme tidspunkt om året
Smørret smeltes på panden og sukker og rasp tilsættes. Iweekenden lavede jeg en god gammeldags æblekage med rasp og makroner - den blev virkelig lækker
Så kommes æblerne over ien gryde hvori vandet blivertilsat og blusset bliver skruet op på mediumvarme hvorefter der lægges låg så æblerne langsomt kan koge ind
sukker. Ofte kan grønlangkål være en fed affære, men jeg faldt over opskriften hos Hjerteforeningen, som var baseret på frisk grønkål, hvilketikke ses så ofte
Pisk æg og sukker tykt og skummende (ca. vaniliesukker efter smag. I efteråret lavede jeg en masse æblemos og kom det ifryseren, men nu har viefterhånden så meget ifryseren at vi skal have tømt ud i det, så jeg fandt æblemosen frem og lavede enlidtspeciel kage, men som, på trods af denmærkeligesammensætning, smager overraskende godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.