Grovtærte med varmrøget laks og cherrytomater
EGOSHE.dk
EGOSHE.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til 3 personer
  • (Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach livsstilen)
  •  
  • Tærtebund
  • 1 dl groft rugmel
  • 2 dl hvedemel
  • ½ tsk salt
  • 50 gram fedtreduceret smør
  • 3 spsk koldt vand
  • Olie til smøring af tærteformen
  •  
  • Fyld
  • 200 g varmrøget laks skåret/plukket i mundrette stykker
  • 15 cherrytomater skåret i halve
  • 1 finthakket løg
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 3 æg
  • 250 g light hytteost
  • 75 g reven light ost
  • 20 g pinjekerner
  • Salt og friskkværnet peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.