Så blev det igen en af Mette Blomsterbergs opskrifter, der kom til at præge min fredag aften. Marengs'en, der er lavet som toppe ovenpå tærten, bliver ikke sprød, som vi ellers kender den, men smager af vanilje og giver kagen en flot udtryk
En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat. Ja herhjemme er fisk jo ikke i høj kurs – kæresten spiser intet der lever under vand og det betyder jo at det kun står på menuen når jeg spiser alene
800 g Torskefilet5 dl æblemost /af efterårets dejlige æbler3 spsk. honning3 røde chili2 limefrugter½ bundt forårsløgkoriander eller basilikumSalt og peberSkyl torsken og dup den tør
Hvis du er vild med fransk nougat, så vil du helt sikkert E L S K E hjemmelavet fransk nougat. Og i år ville jeg gerne kaste mig ud i fransk nougat, og det var virkelig ikke så indviklet, som jeg havde forestillet mig
Porcheret æg (eller smilende æg). Tilbered det pocherede æg efter denne eller denne metode. – eller kog det i en gryde i 7-8 minutter til det er smilende, pil ægget og skær i kvarte til salaten
Smør torskefileterne med pesto og rul dem sammen til to lige store roulader. Bind en stor skive lufttørret skinke omkring hver roulade, så fileterne holdes på plads, og sæt dem i et ovnfast fad
En super forret til nytårsmenuen. Torsk i savoy med beurreblanc sauce6 store blade fra et savojkål600 gr torskefilet6 tsk grov dijonsennep2 dl hvidvin1 dl vandBeurre blanc1 stort skalotteløg1 dl hvidvinseddike5 dl hvidvin500 gr koldt smørSalt og peber1 bundt dildFjern stokken i bladene
Strø torsk med lidt salt og damp i en gryde med vand (evt. tilsat lidt eddike) under låg i ca. 10 min. Kartoflerne skrubbes og vendes i rapsolie og salt
Fransk løgsuppe - måske den bedste suppe som findes. altså, hvis man spørger mig. Der er mange meninger om hvordan en løgsuppe skal laves, og om det er en forret, eller en hovedret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.