I. l. ø. r. d. a. g. s. h. o. t. j. e. u. -. k. i. p. y. ). E. n. v. b. c. ,. O. m. J. æ. f. S. å. ". D. M. G. A. 2. B. K. (. 1. /. 5. 0. 6. F. N. T. 4. 8. Æ. C. 3. *. V. H
Hæld pureen tilbage i gryden ogvarm den ved svag varme et par minutter. Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagenog for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen ogkagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Æggeblommer og den smeltede husblas kommes i den varme nougatmasse og der røres godt. Når dette er smeltet tages skålen af varmen, hvorefter sukkeret tilsættes
Æggemassen må ikke blive alt for varmt, for så får man scramble eggs. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade mousse kage
Den varme creme kommes i en skål og sættes på køl til dagen efter med film over (filmen skal helt ned og røre cremen, så den ikke trækker skind eller danner kondens)
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Tilsæt sukker og rør det sammen, tag gryden af varmenog lad det køle lidt af inden du pisker æg i. Hvis man vil imponere sine gæster mednoget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her
da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienser er blevet fjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekage agtig, men stadig med et lækkert og svampet brownie ‘touch’
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.