Hverdagsmad

Hverdagsmad

Rødvinsbraiserede svinekæber

Er svinekæber det bedste kød på en gris. Måske, det er hvertfald i hård konkurrence med en god mørbrad og kotelet

Andebryststeg med waldorfsalat

Andebryststegen. 1. Rids andebryststegen, gnid med slat og læg den i et ovnfastfad, krydre med peber. 2. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter ved 225 grader og hæld fedtet fra
Pirogger med skinkefyld

Pirogger med skinkefyld

Dej2 dl mælk2 dl vand1 pakke gær2 tsk sukker2 tsk salt2 spsk olie200 g grahamsmel - det kan også være rugmel, groft hvedemel eller andet grovmel400 g hvedemelFyld 1300 g skinkestrimler200 g pikant ost4 forårsløg i skiver1 fed hvidløg100 g revet cheddar ostFyld 2- alternativt en kødsovs af1 løg1 fed hvidløg1 spsk olie500 g oksekød150 g gulerødder3 spsk koncenteret tomatpure1 maggitern1 tsk sukkersalt og peberAlt muligt andet fyld kan også bruges