Lækre, sprøde og oliefri pommes frites. Lad dem stå i blød i det kolde vand i en halv til en hel time (dette trin kan godt undlades, men gør dine pommes frites ekstra sprøde)
Med fritterne opnår du ikke de sprødefritter, som du kender dem. Disse kyllingenuggets er vendt i bran flakes, æg og lidt krydderier, inden de er bagt sprøde og saftige i ovnen
Fritterne er der jo egentlig ikke så meget fidus i at lave, men jeg kan garantere, at de bliver ekstra gode og sprøde, når man bruger fremgangsmåden nedenfor
Hæld fritterne i en frysepose, tilsæt olie og bland grundigt, så alle fritter får olie på sig. Du skal bruge disse ingredienser for at lave sprøde pommes frites i ovn
En lækker, mør, grillet mørbradbøf serveret med de skønneste, sprøde hjemmelavede pommes frites. Lav pommes fritterne selv, og få dem nøjagtig, som du får dem serveret på en god restaurant - det er ikke så kompliceret
Spinatdellerne er sprøde udenpå, og så er de både vegetariske og glutenfrie. Varm en stor pande op til middel-høj varme, kom olie på så det præcis dækker bunden i et tyndt lag og steg så dellerne sprøde på panden
Sprøde skinkestænger, 2 voksne. Hummingbird kageSprøde skinkestængerPublished On 2015-08-25Preparation Time 15mCook Time 30m Total Time 45mAverage Rating 5 Based on 1 Review(s) 1 butterdejs rulle fra køl
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Opskrift på sprøde vafler ♥. Indlægget Gammeldags sprøde vafler – som mormor lavede dem blev vist første gang den Annemette Voss
Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne og sprøde. Jeg elsker at få inspiration og finde på ideer til nye salater som tilbehør til aftensmaden eller til frokost, for der er simpelthen så mange muligheder for kombinationer af smage og konsistenser
Noget så simpelt som løgringe, super sprøde og lækre. Så kom der gang i fritøsen igen. Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.