Avocadosuppe. Avocadosuppe er en rigtig klassiker fra 1970'erne. Dengang var meget nyt, for flytrafikken havde taget far og nye produkter blev tilgængelige i butikkerne
Havde en rest kokosmælk og tænkte hvorfor ikke prøve at komme den i æggekagen. Resultatet blev dette. 300-400 g kogte kartofler150 g bacon1 løg200 g champignon4 tsk karry (2-3 vil være bedre)8 æg1½ dl kokosmælk2 spsk kartoffelmel1 tsk bagepulversalt og frisk kværnet peberLøget hakkes og bacon skæres i tern og steges sammen på panden med karry
Paul Hollywood, dommer i den Engelske Bagedyst er ophavsmand for for denne opskrift på Scones. Det er først fornylig jeg har lært at bage scones, rækkefølgen skal nemlig være ret præcis, og dejen må ikke æltes for meget
En dejlig velsmagende lynhurtig og nem suppe. 1 stor dåse ferskner1 dåse flåede tomater2-3 løg, alt efter størrelse2 fed hvidløg3 spsk god karry2½ dl madlavningsfløde½ L grønsagsboullion200 g rejersmør eller olie til stegningsalt og frisk kværnet peberHakkede løg og hvidløg og karry svitses i fedtstoffet et øjeblik, skal ikke brunes