Der er bare noget svært tilfredsstillende over at bikse nogle ganske få ingredienser sammen, smide det i en varm ovn, og inden for kort tid kunne nyde helt friskbagt brød
Nu skal der bare ventes tålmodigt mens brødet køler af og så skal der nydes. og har længe været omtalt i blogland, men af frygt for at nogen er gået glip af det kommer opskriften her
Det grove brød – endnu en grunddej. De er standard på morgenbordet – hos os og i B&B’en. Den kan bruges til boller, til brød, til trekanter, til sunde sandwichboller… til alle former og faconer
En perfekt blanding av mykt og crispy, så godt at det kan nesten spises alene. Ha den rette flaten ned mot skjærefjølen, da ligger poteten stødig og det blir lettere å kutte den i skiver
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Disse knækbrød er helt eminente som mellemmåltid og som snack, dog skal de, på trods af en masse sunde fedtstoffer, spises med varsomhed
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Men denne gang tror jeg at jeg har fundet den perfekte måde at tilberede dem på. Sidst jeg lavede hasselback kartofler var det ikke med den store succes, de blev bløde og egentlig lidt kedelige
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.