For nogle år tilbage kunne den danske arkæolog og botaniker Sabine Karg bevise at stenalderjægerne rent faktisk spiste kulhydrater – en del flere end, hvad moderne palæo mennesker indtager
S. a. d. o. g. b. l. e. r. i. n. m. ". D. t. x. v. s. f. 2. 0. 8. M. p. k. P. (. å. u. y. æ. ). F. ø. ,. T. h. j. ô. V. I. R. K. E. L. G. O. -. H. 1. 4. ½. 6. A. J. B
Til den dovne har jeg brugt en blanding til stenalderbrød og kommet lidt ekstra lækkerier i. 1 pose stenalderbrød blanding. 1 pose stenalderbrød blanding
D. e. t. g. u. l. r. o. d. s. b. ø. m. k. y. i. -. æ. a. n. p. v. ,. f. h. c. T. I. 2. 0. 3. 4. 5. j. S. å. 1. (. ). L. 8. ½. 7. B. V. P. M. H. N. F. /. O. K. E. ". G
Aromatisk gulerodsbrød med rosiner- glutenfrit & mælkefrit Ingredienser350 g økologiske gulerødder4 æg 75 g mandelmel *15 g loppefrøskaller, HUSK6-8 spsk palmesukker **En masse krydderier ***En smule Himalayasalt Evt. 50 g rosiner Opskrift1) Tænd din ovn på 160 grader2) Blend gulerødderne så fint som muligt, og hæld i en stor skål3) Miks æggene i grøntsagerne4) Bland de tørre ingredienser sammen, og vend dem i grøntsagsblandingen 5) Bland godt sammen til en ensartet dej, tilsæt rosiner og lad dejen hvile en smule 6) Fordel dejen i en brødform beklædt med bagepapir7) Bag i ovnen i omkring 60 minutter 8) Værsågod - så er der sødt, aromatisk og lunt gulerodsbrød, guf
Det er efterhånden lang tid siden, at der har været en opskrift her på bloggen. Jeg elsker at bage, hvilket også skinner igennem på de opskrifter, som jeg poster
L. æ. k. r. e. o. g. s. u. p. n. d. m. f. i. t. l. a. b. ø. K. v. y. E. å. h. 1. 5. 8. -. 2. 0. (. c. ). x. w. ,. *. H. U. S. /. 4. 7. %. R. B. P. F. j. 3
85 g stenalder blanding. 85 g stenalder blanding. Når min lækkersult er ved at tage overhånd, oftest om aftenen, så er det dejligt at have disse små myslibarer med lakrids
Jeg prøver at spise meget økologisk, fedtfattigt, undgå sukker, undgå gluten og laktose og har nu bagt et lækkert stenalder agtigt brød med mange gode og lækre ingredienser
Resten af familien får Tomatsuppe med rejer og måske en form for gulerodsbrød til. Hvis du har læst mit blogindlæg fra i fredags (FIND DET HER) så ved du, at jeg er i gang med 21 dage, hvor jeg har ekstra fokus på kost og træning, fordi jeg følger online-programmet "21 dage til sprød silhuet"
Havde lidt gulerodsbrød fra dagen før, som virkede lidt kedeligt. Ville egentlig have lavet et blødkogt æg, men da brødet virkede kedeligt, så tænkte jeg i ristning eller arme riddere også kaldet french toast
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.