E. t. k. l. a. s. i. u. d. e. n. r. b. ø. m. j. o. g. h. y. M. f. æ. ,. å. D. v. w. p. -. H. T. I. 1. ½. 5. c. 2. 0. S. L. 3. x. (. ). 4. K. G. N. P. 8. B. /. R. F. 6. O. J. @. U. t l
Resterne kan blive til de lækreste romkugler ogtræstammer på ingen tid. Hvis du ikke har nogle kage rester, kan du bage en enkel chokoladekage og bruge til disse festlige små kager
L. a. g. k. e. m. d. v. n. i. l. j. b. u. o. r. ø. f. y. t. c. s. -. T. å. h. ,. H. æ. S. p. F. K. 2. O. M. 4. 0. 1. 5. 8. 3. D. =. B. (. ). J. /. 6. 9. 7. E. ½. P. I. V. R. z. C. N. w
Det hele blandes sammen og trilles til pølser som lægges ind i den. Træstammer. udrullede marcipan /fondant, skæres i passende stykker og enderne dyppes eller
Efter weekendens kage havde jeg noget kage til overs, som blev skåret fra da de blev lagt sammen. Jeg eeeeelsker trøfler også dem fra bageren, men har faktisk aldrig lavet nogen selv, så nu skulle det være
E. n. s. ø. d. m. a. k. r. o. i. t. e. c. p. N. g. l. f. h. v. ,. j. b. D. y. u. -. å. w. J. æ. T. 3. 0. 5. 1. 2. S. M. B. F. (. ). ½. x. P. 7. H. R. L. /. K. O. 4. I. v g
D. a. j. e. g. s. k. u. l. b. ø. m. i. n. t. o. r. h. y. ,. d. p. O. c. å. v. f. P. æ. M. K. T. I. 2. 0. 1. 5. -. S. L. (. ). 3. ½. R. H. 8. /. N. B. J. E
G. r. e. a. t. s. h. i. å. d. n. o. g. ,. b. l. v. u. f. k. m. y. (. æ. c. p. j. ). D. -. N. ø. J. M. R. ". 1. 2. 4. 0. ½. S. B. O. H. L. T. Æ. F. E. w. ) G
Det lyserøde tema forsætter naturligvis dagen igennem her på bloggen. Ingredienslisten på dem var så lang og frygtindgydende, at da jeg gav mig til at læse den op for ham, ville han slet ikke have dem alligevel
H. a. r. d. u. o. g. s. å. l. t. i. ø. m. ,. æ. e. n. b. v. k. f. D. h. j. -. y. E. p. A. J. (. '. ). K. T. I. c. 1. 0. 3. 5. S. 2. 8. 4. /. 6. 7. ½. M. L. N. R. B. P. G. O. F
J. e. g. v. å. n. d. m. t. i. l. o. r. s. H. h. u. y. ,. j. b. f. a. p. k. æ. D. ø. w. T. I. c. 1. ½. 5. 3. 0. -. 6. 2. S. L. N. R. (. ). 8. P. B. K. ". G
Nogle gange vil man gerne eksperimentere med pynten. Det er en flot hjemmeside ognogle lækre kager. Dog er der meget sukker i disse kager, så jeg har eksperimenteret med at lave fondant, marcipan og smørcreme sukkerfrit
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.