Og (jeg kan mærke, jeg begynder at savle lidt nu) som nævnt i mine tidligere indlæg, handler madlavning ikke om at følge opskrifter til punkt og prikke men i stedet at lave det, som man selv vil
J. e. g. h. a. r. s. t. d. i. n. k. l. o. p. f. ø. å. ,. v. C. m. I. F. y. æ. u. j. b. D. S. H. c. ). M. K. (. R. N. B. O. G. 1. 9. 2. 0. 8. 3. /. 4. 5. ½. 7. 6. %. A. -. z. W. T. P. '. L. U. V. ". w
Min mor havde bagt en hulens masse kransekager, og da jeg så hvordan kæresten guffede dem i sig, bestemte jeg mig for hvad min marcipan hjemme i skabet skulle bruges til
Mel, salt, ogbagepulver blandes lidt rundt. Dette er ikke mig der har lavet denne kage, jeg får bare æren af at være den FØRSTE som får opskriften og give den videre
D. e. t. h. r. j. o. n. g. ,. a. f. b. l. m. ø. i. v. d. k. s. å. u. I. G. C. y. æ. H. p. ). V. J. c. (. 3. +. M. F. 1. 0. 2. 6. %. 5. 4. T. A. -. S. R. ½. B. L. 7. ". P. K. O. Æ. /. >. N. E. w
D. e. n. d. s. r. t. f. a. i. k. ,. u. p. m. l. b. o. g. å. h. ø. y. M. A. N. E. L. B. U. 4. 1. /. 2. æ. v. (. 3. ). 0. R. S. K. 6. j. V. I. P. Y. T. 5. F. -. 8. c. 7
P. å. t. r. o. d. s. a. f. j. e. g. y. n. ,. m. k. æ. p. i. l. v. F. ø. u. b. O. z. h. w. c. q. J. D. B. M. H. C. V. +. T. '. ). I. (. 5. 1. 2. ½. 0. A. %. R. S. 3. -. L. 4. N. /. E
Efter specialet har jeg haft lidt mere tid til at hygge mig med dessertkøkkenet, og hvad er bedre end at tage på landet hos forældrene og komplet udnytte alle de skønne bær og frugt de har i haven