Kom kartoflerne i en gryde, og dæk med vand. Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagtkartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmosmed andre rodfrugter eller grøntsager i
Jeg har kastet mig ud i dette eksperiment ogbagt en bygotto i ovnen. Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige ogsprøde fra valnødderne
Lav en grov kartoffelmos af fyldet, gedeost, flødeost, bacon, smør, timian, salt og peber. En bagt kartoffel går man sjældent fejl af, og denne med gedeost og bacon sad lige i skabet
Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Lav en grov kartoffelmos af fyldet, gedeost, flødeost, bacon, smør, timian, salt og peber. En bagt kartoffel går man sjældent fejl af, og denne med gedeost og bacon sad lige i skabet
Kog kartoflerne i vand til de er godt møre. Hæld vandet fra, damp kartoflerne tørre og mos dem. Hæld mosen i 4 smurte skåle og bag dem i ovnen, indtil de er godt hævede og fået farve
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.