Lasagnen lægges sammen med skiftevis porre/spinat, plader og bechamelsaucen. Den kan sagtens spises selv som en vegatarret, men kan også serveres med laks, kylling eller andet til
En lækker cremet lasagnemed fyld af champignonog spidskål - en rigtig forårslasagne. Kom lidt sauce i bunden af fadet og læg et lag lasagneplader ovenpå
Dejen rulles ud med kagerulle (denne dej er lidt svær at arbejde med, derfor rullede jeg den "halvt ud" - så meget min kagerulle kunne klare - og trykkede resten "på plads" i selve tærteformen, så dejen dækkede både bund og siderne
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Smag til med salt og peber og server drysset med persille. Champignonog hvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
Kom dejen over på en bageplade med bagepapir og fordel den jævnt over hele pladen med en dejskraber. Når man spørger sin kæreste, hvad han vil have til aftensmad, og tilbyder at lave lige det han vil have, forventer man ikke, at svaret er lasagne
Sådan en lavet fra bunden med krydret kødsovs, hjemmelavet bechamel oglasagneplader. Det er en god måde at få lidt flere grøntsager ind i en lasagne, og så smager den nærmest bedre dagen efter
Porre Broccoli Rød peber Spinat frisk Skær broccolien i små buketter ogkog dem et par min med salt. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Steg champignonermed timian til de er bløde og let tørre. Oven på en uge med mere fed og kulhydratrig mad end sædvanligt, har jeg valgt at lave en fedt fattig lasagne uden pasta
lasagne skifter du mellem pastaplader og sovsen og slutter af med mornaysaucen på toppen. Der er så meget smag fra grønsagerne og krydderierne og så den lækre runde smag af mornaysaucen med muskatnød
Placer dernæst alt spidskålen og afslut med den sidste halvdel af oksekødet og top med revet ost. Vejret har været lidt blæsende og efterårsagtig og til dette vejr passer denne lasagne her bare rigtig godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.