-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. I. g. å. r. l. a. v. e. d. j. m. t. z. f. o. ø. s. n. k. i. h. u. P. æ. T. y. ,. O. U. S. A. N. D. G. H. p. '. J. b. (. ). 3. 0. c. x. 1. 5. E. B. 2. é. F. L. 4. /. R. 6. 8. Y. w. M. Z. q
Derfor lavede jeg, den anden dag, denne rigtig lækre meatza (pizza med bund af kød). Man kan helt selv bestemme hvad man kommer ovenpå sin meatza, så det er bare at være kreativ
-. -. -. H. e. l. t. i. f. ø. g. m. a. d. p. n. v. z. h. r. u. M. y. s. o. D. j. O. B. 1. k. 4. æ. ½. 3. b. T. å. c. F. ,. x. E. /. (. ). R. ". 2. 0. 7. 5. J. I. S. P. V. l
Meatza er palæo-verdenens svar på pizza, men det er jo ikke pizza. Fordel svampeblandingen over bøfferne og slut af med tomat/mozzerella-blandingen og et gavmildt skvæt chili/hvidløgsolie
-. -. -. -. -. -. -. -. I. b. l. a. d. e. t. ". N. u. r. i. h. v. j. g. f. n. o. p. s. k. å. M. z. ,. m. K. ø. æ. A. D. O. (. ). U. H. 5. S. T. 8. 0. 1. 3. 2. 4. J. c. y. L. E. ½. C. 6. 7. B. R. G. F. P. V
Prøv denne fantastiske pizza på kødbund – meatza. The post Meatza appeared first on Sundhedsbanditten. Ingredienser Til 2 pizzaer med diameter på 27 cm Kødbunde 400-500 gram magert oksekød 2 æg 2 fed hvidløg 1 spsk oregano Salt og peber Tomatsovs 1 lille løg 1 […]. 400-500 gram magert oksekød
Rør alle ingredienserne til jævn fars på en køkkenmaskine med en K-spade. Jeg ved godt min meatza ligge i en grayzone da jeg kommer parmaskinke og parmasan ost på
Rør alle ingredienserne til jævn fars på en køkkenmaskine med en K-spade. Jeg ved godt min meatza ligge i en grayzone da jeg kommer parmaskinke og parmasan ost på
Jeg er glad for at nogen har opfundet meatza, en pizza uden bund. 1-2 tsk. Bag meatzaen 20 minutter, tag den ud og bred revet ost over. Bag meatzaen15-20 minutter mere, og server den med en god grøn salat. 1-2 tsk fint salt, friskkværnet peber
Eller hvad med din næste meatza. Den kan også anvendes som topping på en pizza eller lasagne eller rootza - alt det der du bager i ovnen med et lag ost ovenpå
#Æggemuffins #Lakseroulade #Meatza #Karrykål. I dag er hun ansat ved Kostklinikken Immanuel i Hellerup, hvor hendes arbejde primært er med vægttab efter LCHF-principperne
Pizza – Meatza. Endelig tid til lidt blogging igen og denne gang en af mine favorit-retter. Meatza er egentlig groft sagt en pizza på kødbund – denne pizza er altså helt uden den traditionelle brødbund
Jeg har før prøvet den såkaldte meatza – men eftersom jeg kun havde hakket kylling i fryseren, blev det i denne omgang til “chickza”, hvilket bestemt ikke er sidste gang
Vi leger mini-fredag herhjemme i dag og har hygget med noget, som jeg ved mange får i weekenderne… Her er dog en meget sundere version og meget mere spændende og lækker – i mine øjne… Derudover er den billigere end dem man henter og gir noget mindre oppustet mave Ah men det er jo win win win…
Meatza er en kødbundspizza, som altid er en succes. Mandag (semi-carb dag). Dem skal vi have med en anden af mine favoritter chili-mayo dip og noget kød kyllingebryster måske
Jeg ved godt min meatza ligge i en grayzone da jeg kommer parmaskinke og parmasan ost på. 250 g hakket oksekød med lav fedtprocent1 spsk Dijon sennep2 æg40 gram mandler blended til mel1 fed hvidløg revet1 håndfuld basilikumbladeFrisk kværnet peberRør alle ingredienserne til jævn fars på en køkkenmaskine med en K-spade. Varm ovnen til 200 graderFordel farsen på en bageplade med bagepapir til en rund meatza bund ca 1 cm tykkelse med en diameter på ca 30 cm. Bag bunden i ovnen i ca 15-20 min. Bag meatzaen med fyld i ca 10 min
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.