Inden jeg mødte Tommi havde jeg aldrig smagt andre kartoffelsalater end den købte i bæger. En aften da vi boede inde i Esbjerg skulle han lave mad imens jeg var på arbejde
I år har jeg prøvet kræfter med den traditionelle og klassiske danske påskeret ‘skidne æg’. I virkeligheden en rigtig nem frokostret, der består af smilende æg og en opbagt sennepssovs
De eneste frugter det er sæson for i øjeblikket er citrusfrugter og rodfrugter. Da jeg ikke har nået, at eksperimentere med en rødbedefromage, står den på gammeldags citronfromage
Kødboller. 500 gr. hakket kalv og flæsk. 4 spsk. mel. 1 æg. 1½ dl. mælk. salt og peber. (evt. et lillebitte bitte revet chalotteløg, hvis man ikke kan overtale resten af familien til at undvære det
I dag skal vi have en klassiker. En ret som der er ligeså mange versioner af, som der er danskere. Det er lavet ud fra egen opskrift, og frikadelle portionen er fordoblet så der er til frokost og aftensmad senere på ugen
Det siges at citronfromage har fået et comeback, og er blevet trendy igen på de finere restauranter. Det er nu ikke derfor jeg har lavet den - det er fordi, det er en af de få desserter Christian er rigtig glad for, så det skal han selvfølgelig have