Marokkansk-inspireret gryde m. fennikel, petit lilla gulerødder, dadler og tyrkisk safran
Elsk med Mad
Elsk med Mad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400-500 g oksekød i tern
  • smør og olie til bruning
  • 2 løg skåret i både
  • 5 fed hvidløg skåret i mindre stykker
  • 1 tsk revet ingefær
  • 1/2 grøn chili skåret i tynde ringe
  • 1 kanelstang
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk sød paprika
  • 1 knivspids nellikker
  • 1 spsk tyrkisk safran
  • salt og peber
  • 1 liter vand
  • 8 stk små lammefjordskartofler
  • . 10 små lilla gulerødder
  • 1 mellemstor fennikel skåret i ca. 1/2 cm tynde skiver.
  • en lille håndfuld smuttede mandler
  • 10 små tørrede dadler udstenede og skåret i halve

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.