D. e. n. l. i. a. s. p. d. k. å. r. b. S. Å. f. o. t. O. g. m. ø. ,. v. æ. H. u. h. (. ). x. L. 1. 2. +. 0. j. 3. ½. q. /. 4. -. V. y. R. B. P. K. N. F. J. A. c. T. G. w. M. ". I
Hæld alle ingredienser, på nær dadlerne, i en skål, og rør dem godt sammen. Hæld daddelmassen i skålen med de øvrige ingredienser, og ælt det hele godt sammen, til du har en sammenhængende dej
Kom fløden i en grydeog varm den op indtil den begynder at hæve (der er ikke noget at tage fejl af og det sker pludseligt), tag den øjeblikkeligt af varmen og lad den køle imens du hakker chokoladen
Små gulerødder, bagt i ovnen og drysset med revet citronskal og hakket rosmarin. Og har du måske ladet dem ligge så længe, at de er knap så nye og sprøde længere
Er du faldet for det tyrkiske køkken, har du været på ferie i Tyrkiet og savner det allerede, eller har du bare lyst til at prøve nogle andre kødgryder end de danske, så tjek vore samling af opskrifter på nogle af vores tyrkiske specialiteter og delikatesser herunder
Spis den gerne sammen med vegansk Haydari ognogle lækre fladbrød. Så her er vores version Dette er endnu en af de skønne retter i det tyrkiske tema fra et fantastisk festmåltid
Disse tyrkiske brød har jeg efterhånden lavet en hel del gange, og jeg synes de er SÅ lækre. De har desuden også været ret populære når jeg har serveret dem for gæster
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.