Denne tærte er næsten fri for alt, den er glutenfri, mælkefri, sukkerfri, med lavt fedt indhold og højt proteinindhold, og så er den bare lækker og nem at lave
D. a. g. e. n. i. d. h. r. s. t. å. p. m. o. j. k. J. f. b. l. u. ,. y. v. O. æ. ). ø. V. C. M. H. ½. U. P. 1. (. 2. 4. 0. -. c. R. 3. L. ü. S. B. Y. E. w. F. T. 5. N. 9. 7. 8. I. K. 6. /. A. ) g
Kom alle ingredienserne sammen i en skål og rør det godt sammen. Husk og smag til med salt og peber. Kan selvfølgelig dobles så mange gange man vil, hvis man skal lave til mange personer
Lækker, sund, velsmagende, proppet med vitaminer og mineraler. En ægte klassiker. Kan både bruges til forret med salat og brød, eller hovedret med salat og brød - forskellen
JEG ELSKER LAKSEROULADE. Denne er kopieret fra min gamle blog, hvor min veninde og jeg som ville lave middags-brunch lavede disse efter nedenstående link, men med light produkter
I morgen skal jeg op på afdelingen og besøge mine søde kollegaer, hvilket jeg glæder mig til. Det er efterhånden et stykke tid siden sidst og hvad endnu bedre er, så kommer der flere af mine kollegaer som også er på barsel