Pensel kødsiden af lammekronenmed honning blandingen og rul den i ”raspen”. Denne opskrift bryder lidt med dele af konceptet på denne blog da det er lidt dyr og lidt mere kompliceret end mine øvrige opskrifter
Pensel kødsiden af lammekronenmed honning blandingen og rul den i ”raspen”. Denne opskrift bryder lidt med dele af konceptet på denne blog da det er lidt dyr og lidt mere kompliceret end mine øvrige opskrifter
flydende hønsefond (koncentrat fra fx Irma) - kan også erstattes med grøntsagsfond. Nogle gange skal det bare gå tjept, men derfor kan det jo godt være lækkert
Lige pludseligt hoppede min kæreste op og ned med armene i vejret. Men nu havde det jo regnet meget den sidste tid, så selv om det burde være for tidligt at finde kantareller nu, så viste en lille tur i skoven, at al den regn var god for noget
Det er smagen af Danmark, når det er bedst, og her spiller svampenes smag på perfekt vis sammen med syren i citronen, den grønne smag fra persillen og den sur/søde balsamico
Jeg er tosset medkantarellerog spiser dem næsten dagligt, mens de er her. Ristet på panden med lidt hvidløg, ingefær, citronskæl, persille, spinat og fløde
Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1½ kg kogte kartofler
Det er så lækkert og min mor og jeg startede godt ud med denne nemme ret. Serveres til stegt kød, fisk eller som forret på ristet brød (som vi har gjort), eller til pasta med revet parmesan
Hvis jeg rigtig skal ud og rutte med pengene og bruge dem på kød, så er lammekrone en sikker vinder. Den klassiske krydring af lam er hvidløg og rosmarin, men denne her med dijon og ristede saltede peanuts er utrolig raffineret
Rens kantarellerne smid dem på en varm pande med olie og fint hakket chili. Jeg stegte dem helt enkelt i lidt oliven olie, med flagesalt og lidt hjemmedyrket hakket chili
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
25 g tørrede kantareller (medmindre du kan skaffe frisk, for så brug selvfølgelig dem) 500 g frisk pasta 2 små løg, finthakkede 2 fed hvidløg 2 1/2 dl madlavningsfløde 1/2 hønsebouillon-terning 25 g [
Vinen til havde jeg også udvalgt med et mini-smage-tema. På kontoret havde jeg i forbindelse med et internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Så jeg gik i gemmerne og fandt Tine Tholstrups gode gamle “Pasta Basta” frem. Jeg faldt over denne her opskrift, som både lød lækker og forholdsvis hurtig at lave
Børst kantarellerne rene for jord med en pensel og skyl dem kun om nødvendigt meget let. Hak rucola og bland det sammen med svampenePisk æg og fløde sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.