mandag den 29. juli 2013. Grove sandwichboller. Disse boller fandt jeg hos Saras madunivers og det giver nogen dejlige store boller som er perfekte hvis man har en lille rest steg fra gårsdagens grilning til overs og ikke synes at de sædvanlige burgerboller er for hvide, søde og børnefødselsdagsagtige
Aioli med hvidløg er nemt at lave og giver mange retter et pift, det er nærmest en hvidløgsmayonaise, dejlig til at dyppe ovnkartofler og selvklart perfekt til lam
Der er få ting vi holder af som en god shawarma, det skulle da lige være en hjemmelavet en af slagsen, når man har en rest lammekød - den kan fint hamle op med dem man køber
Disse ciabatta boller bygger på de samme principper som verdens nemmeste brød hvilket betyder at det er ret let at slå sammen om morgenen for så at bage dem om eftermiddagen efter de har langtidshævet
Super nemt og super lækkert - jeg tror vi lavede det første gang efter at have set det i Glæsel's Grillerier men det er svært at sige med sikkerhed, der er mange varianter derude
Jeg så et helt fantastisk billede af en æbletærte i et ugeblad og affotograferede denne opskrift, og da datteren så sendte et billede af homemade american pie blev det jo en passende lejlighed til lige at få den prøvet af
Bemærk hvordan sværen har trukket sig sammen. Jeg tror at vi gemmen tiden har grillet flæskesteg svarende til et par ugers produktion fra Tulip slagterierne