Det er hyggeligt at der er tid og ro til et særligt nærvær, nogle længere samtaler og flere af de særlige øjeblikke J Fx fortalte en lille pige mig i morges at hun ville klædes ud som “en dræbermus fra Holte” – den kan jeg leve højt på længe
Smør torskefileterne med pesto og rul dem sammen til to lige store roulader. Bind en stor skive lufttørret skinke omkring hver roulade, så fileterne holdes på plads, og sæt dem i et ovnfast fad
Torsk i savoy med beurreblanc sauce6 store blade fra et savojkål600 gr torskefilet6 tsk grov dijonsennep2 dl hvidvin1 dl vandBeurre blanc1 stort skalotteløg1 dl hvidvinseddike5 dl hvidvin500 gr koldt smørSalt og peber1 bundt dildFjern stokken i bladene
Si løgene fra, og saucen er klar. Eller lad løgene blive i – det gør jeg fra tid til anden, hvilket giver en mere “rustik” sauce, som ikke helt er efter bogen, men som stadig har masser at byde på
Inspireret af en fantastisk bog jeg fik i fødselsdagsgave, "Spis dig i balance" (Majbritt L. Engell og Ida Lysdahl Fahrenholtz), lavede jeg i går en fantastisk middag med torsk i en tomat/kokossovs
Sausen lager seg selv inne i pakken -av saften fra fisken, grønnsakene og lime & soyasausen. Nydelig fisk pakket inn i folie og stekt på grillen eller i stekeovn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.