H. e. r. n. l. æ. k. g. a. m. d. s. q. u. h. …. o. v. t. f. å. i. ,. (. ). p. I. j. Æ. 3. 1. 2. 4. -. c. y. b. P. 0. S. B. ø. F. N. L. V. A. O. K. E. ) l
Noget så simpelt som en omelet med lidt revetost, synes vi jo smager skønt. Bliv ved med denne øvelse til hele æggemassen er stivnet og du har en omelet
E. t. b. l. ø. d. o. g. f. u. i. r. m. e. s. a. v. P. k. n. c. ,. p. I. å. j. D. h. S. æ. y. (. -. ). L. T. 1. ½. 4. 0. 3. 5. 2. 7. K. Æ. A. H. B. O. "
Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
Nogle gange elsker jeg at stå længe og hygge mig mednoget kompliceret og tidskrævende mad, men så er der dage, hvor der mest af alt skal noget sundt og lækkert på bordet uden de store anstrengelser
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
J. a. ,. o. g. p. ø. l. s. e. r. D. t. f. i. k. v. n. m. å. d. j. æ. h. b. u. y. M. E. -. ). O. c. (. G. w. Æ. 2. 8. 1. 6. T. R. S. ½. P. 5. V. L. H. ". C. ) g
V. i. k. ø. b. t. e. s. d. u. g. n. o. r. c. l. ,. f. j. v. a. m. p. æ. å. D. h. E. (. y. ). R. J. ". -. N. 2. 3. 1. /. 6. M. O. L. 4. C. ½. B. S. 0. H. F. 8. 9. Æ. K. P. I. z. ❤. w. G. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.