I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
De tørredesvampe hældes i et krus og dækkes med kogende vand. Jeg havde taget et par røgede kylling lår op fra fryseren, som skulle serveres til Risottoen, velvidende at kæresten faktisk ikke er vild med den røgede kylling
Se også opskrift på risottomedtørredeKarlJohansvampe. Risottomed skovduer er en lidt krævende ret i forhold til så mange andre typer af risotto, som ellers ofte er hurtige at lave
P. r. o. j. e. k. t. ". 5. d. a. g. u. n. f. s. y. å. i. l. v. J. b. Z. I. h. m. c. E. ,. (. p. æ. ). ø. T. -. R. S. H. 2. *. 1. 0. G. B. F. N. D. 6. L. '. A
Jeg krydrer mine svampemedtørrede krydderurter. Det er ved at være slut medsvampesæsonen, men det er stadig muligt at finde denne skønne spise i skovbunden eller det lokale supermarkedet
Det lykkedes supergodt med nødde-choko-marengs-islagkagen. Udfordringen er at få den sød uden sukker eller tørret frugt – og at få den rigtige konsistens
Anret og drys med hakket fennikel top. Vend skaldyrene og de tørrede pærer i risen. Server med baguette. 6 ansjosfiletter 400 g risotto ris 1 dl tør hvidvin 50 g smør 400 g skaldyr (rejer, muslinger, scampi, hummer, kammuslinger) 1 bakke tørrede pærer, groft hakket. 1 bakke tørrede
Pluk svampene selv, hvis du kan, eller køb dem friske i supermarkedet – det er nu, de stadig er der. Snit kantarellerne i strimler af forkellig størrelse, og lad nogle af svampene forblive hele
Når speltkernene er nok, tilsættes osten som røres godt ind i speltkernerne og tilsæt så herp de provence, basilikum, persille og smag til med havsalt og friskkværnet peber
Kom Noilly Prat på, og lad alkoholen koge fra inden fløde og fond tilsættes sammen medsvampene. Herefter opvarmes en god klat smør sammen med lidt olie i en pande ved god varme, og kartoflerne smides på sammen med salt og peber
To servePlace risotto in centre of plate & Snapper fillet on top. 6oz Red snapper fillet - skin on & scaled 6oz Pearl barley (blanched then refreshed)1pint Chicken stock 1 1/2 oz Dried porcine mushrooms (soaked then diced) 1 Onion (finely diced) 1 Clove of garlic (pureed)½ bunch English spinach (washed, blanched then chopped) 2oz Butter (knobs)1oz Parmesan (grated) Lemon SeasoningPearl Barley RisottoHeat a pan & sauté the garlic & onions without color, add the porcini and sautéAdd the barley & chicken stock and cook as per normal risotto 10-12 minutes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.