Varme Vinterboller Brødtype. Boller med surdej, Tidsforbrug. 20 minutter til at samle dejen, Hævetid. 12-16 timer, Bagetid. 20-25 minutter ved 250 grader, Mængde BRØDET
Æble chutney Når der nu er så mange æbler overalt, kan jeg virkelig anbefale at lave æble chutney som giver din mad et ekstra kick Marie Melchior
Bryggerboller Brødtype. Grovboller med surdej, øl og malt. Tidsforbrug. 20 minutter til at samle og ælte dejen. Hævetid. 12-16 timer BRØDET
Ugens lækre last: Lemon curd Første levering af citroner direkte fra træet dumpede ned fra himlen i dag, og jeg havde stor trang til straks at bruge dem til noget, nogle af dem i hvert fald Gesmak
min nye hobby Det hele startede med, at mine forældre havde købt nogle søde små flasker Mathilde Café, og jeg udbad mig de tomme flasker the forbitten word