Denne gang blev mørbradgryden serveret med kartoffelmos, og resterne fik vi til ris. Der er efterhånden sikret et indtag af aftensmad hos Oskar, hvis der serveres ris og meget gerne med en flødesauce, og det er også derfor at denne ret nydes ofte herhjemme
Svits løgene, hæld champignon ved og lad dem stege under omrøring til væden er fordampet godt. Opskriften fandt han hos Newyorkerbyheart ogmed udgangspunkt i denne og lidt småjusteringer og andre krydderier blev det til en skøn aftensmad
Smag til med salt og peber og server drysset med persille. Champignonog hvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
Derfor kan jeg gå og hygge mig med aftensmaden og forberede den i god tid, det er altid skønt. Jeg har derfor fri hele dagen, hvilket altid skal bruges til afslapning og hygge, da jeg ellers bliver akut træt sidst på natten
Behold stilkene og stop dem sammen med citronerne ind i kyllingen. Imens du skærer kyllingen ud, skraber du kartoflerne løse af bunden på bradepanden og hælder skyen fra over i en skål
Hæld vandet fra kartoflerne og mos med en kartoffelmoser. Det ser ikke ud af meget, men smagen i denne orientalske gryde med kartoffelmos var virkelig god
Rist sesamfrøene på en tør pande, og rør dem sammen med miso, olie, citronsaft og presset hvidløg. Skær champignonerne over på tværs, og dyp hvert stykke i saucen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.