H. e. r. o. p. s. k. i. f. t. n. å. l. u. g. j. b. ø. d. m. y. ,. h. æ. v. D. a. T. 2. 0. (. 6. ). 3. S. L. 1. ½. /. 4. 5. F. N. V. B. -. K. I. G. ". O
J. e. g. v. å. n. d. m. t. i. l. o. r. s. H. h. u. y. ,. j. b. f. a. p. k. æ. D. ø. w. T. I. c. 1. ½. 5. 3. 0. -. 6. 2. S. L. N. R. (. ). 8. P. B. K. ". G
H. a. r. d. u. o. g. s. å. l. t. i. ø. m. ,. æ. e. n. b. v. k. f. D. h. j. -. y. E. p. A. J. (. '. ). K. T. I. c. 1. 0. 3. 5. S. 2. 8. 4. /. 6. 7. ½. M. L. N. R. B. P. G. O. F
I. s. i. d. t. e. u. g. v. a. r. j. y. m. n. o. f. å. l. z. D. ,. h. ø. æ. k. p. b. J. (. ). G. B. S. L. T. c. 2. ½. 1. 5. x. 4. 0. -. K. H. E. N. 9. 3. V. O
S. i. d. s. t. j. e. g. b. a. r. o. u. l. k. ,. m. n. v. f. å. y. p. h. ø. J. -. R. D. c. 4. 5. 3. æ. 1. /. 2. C. 6. (. ). V. 0. P. B. 8. L. N. T. H. K
D. e. j. l. i. g. b. ø. d. o. v. a. r. m. h. t. n. f. S. B. J. s. ,. p. k. æ. å. y. u. O. -. L. T. I. 2. 3. 0. 1. 5. c. 4. (. ). F. R. /. P. H. 6. x. N. G
Jeg er hverken den store fan af flade rugbrødsmadder eller af at sulte, så det kræver lidt kreativitet at få den daglige madpakke til at være bare lidt spændende
Som de fleste nok har opdaget er rundstykker fra bageren blevet en bekostelig affære. Et alternativ kan selvfølgelig være de mange varianter af frosset brød, der efter en tur i ovnen smager ganske tilforladeligt, men de slår altså ikke hjemmebagt brød
Jeg kan godt lide at kunne servere noget lækkert og hjemmelavet, når jeg får gæster. Også når de melder deres ankomst ganske kort før de rent faktisk er her
Dette er den sidste omgang brød fra weekendens fest. Jeg valgte opskriften, som er fra Amo, da jeg ville bage nogle hvide brød, der havde noget massefylde og som smagte af noget
Den anden dag lavede jeg en god indisk curry, og som tilbehør lavede jeg denne raita. Raita er ofte lavet af agurk, men den kan faktisk laves af stort set alle grønsager
Denne forret var mit bidrag til nytårsmenuen. Vi er tre piger, der ofte holder nytår på samme måde. Jeg medbringer forretten, som skal være en tunmousse, værten laver hovedretten og sidstemanden medbringer dessert
Nogle dage er det vigtigere at maden er nem end fancy, og det her var en af de dage. Resten indeholder ganske få ingredienser og er lynende hurtig at lave
Jeg serverede denne ret som en del af en frokost bestående af flere småretter. Og resterne blev til madpakkebrød, hvilket de også egnede sig særdeles vel til