En af mine største cravings er flødeboller. Jeg har eksperimenteret meget med at få de perfekte hjemmelavet flødeboller, både i smagen og udseenet og et problem jeg har haft er at den varme overtrækschokolade altid har været skyld i at den lækre skum blev smasket sammen, men det har jeg fundet en løsning på nu
S. e. f. l. r. d. s. t. o. g. ø. a. p. å. m. i. n. k. /. D. æ. c. h. ,. -. F. O. T. L. A. R. N. E. K. (. 1. 0. y. ). 2. 5. u. 7. v. 3. b. 8. P. I. G. ½. j. 4. Y. H
Denne chokoladekage består af 2-3 forskellige lag, som supplerer hinanden perfekt. Chokoladebund. 180 g mel120 g smør70 g flormelis40 g kakao¼ tsk salt1 tsk vanillesukker½ dl kaffe1 ægAlle ingredienserne æltes sammen, evt i en foodprocessor
af Alletiders Opskrifter - de har utroligt mange superlækre opskrifter - og i dag bager jeg banankage til kollegerne - ja, så er der noget at glæde sig til igen i morgen