Sprængt kalvebryst med flødepeberrod og råkost
Marie Melchior
Marie Melchior
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 3 1 vurderinger

Ingredienser

  • 1 liter vand
  • 150 gr groft køkkensalt
  • 50 gr sukker
  • 2 laurbær
  • 1 tsk hel sort peber
  • 1 suppevisk
  • Timian
  • Rosmarin
  • 1,5 kg
  • 1 liter vand
  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • 1 porre
  • 1 kvist timian
  • 1 kvist rosmarin
  • 1,5 dl piskefløde
  • 1 citron
  • 2 spsk sukker
  • 3 spsk revet peberrod
  • ½ blomkålshoved
  • 3 gulerødder
  • ½ spidskål
  • 1 bundt frisk koriander
  • 4 spsk valnøddeolie

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.