Mit ønske var at lave nogle burgerboller, som skulle være med et forholdsvis stort indhold af fuldkornsmel, og som samtidig havde en blød og let krumme
De groveburgerboller pensles med olivenolie, drysses med flagesalt og tørret basilikum. De groveburgerboller er gode til at få brugt rester, vi havde ingen og valgte at grille kyllingebryst ude fra Hopballe Mølle
Groveburgerboller 12 stkHele portionen indeholder 62 propoints/ca 5 propoints pr stk25 gram gær4 dl lunkent vand1 ss olie1 tsk salt200 gram fuldkornshvedemel400 gram hvedemel2 ss sesamfrøOpløs gæren i vandet og tilsæt salt og olie. Lad burgerbollerne hæve ca 15 minutter og bag dem ved 200 grader i ca 15 minutter. På den måde undgår man burgerboller som hæver op og blive for store til at gabe over 25 gram gær
Her er opskriften på de lækreste grove boller, der nemt kan bruges til til burgerboller. Elsker du også at leve sundt men til tider for lyst til en burger
Disse boller er lavet som groveburgerboller, som et alternativ til de hvide burgerboller. Man kan også bruge andre grove melsorter som ølandshvede i stedet
Facebook Pinterest Print Email. Har netop idag modtaget mit helt splinter nye kamera og kunne slet ikke vente med at få det i brug, derfor kastede jeg mig ud i en lille lækker tærte med laks, så jeg netop kunne afprøve mit nye kamera
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.