Hjemmelavet hønsesalat med lækkert fyld
Livet i Rebelsig
Livet i Rebelsig
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til ca. 6-8 stk brød med højbelagt
  • 1 fersk kylling på ca. 1200 g.
  • Salt til kogning
  • 1 dl creme fraise
  • ½ dl. mayonaise
  • Asparges fra dåse eller dampede friske asparges efter smag
  • 6-8 friske champignon, renset og skåret i kvarte eller skiver
  • 2 pakker bacon i skiver
  • ½ tsk. sennep - min var meget stærk, så smag til og tilsæt evt. mere
  • 2 spsk aspargesvand fra dåsen/glasset
  • 1-2 spsk kogevand fra hønen
  • Salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.