Salat bladet på en tallerken og ovenpå ananas og øverst tunmoussen. Bliver af og til brugt her i huset, hvis hovedretten er lige lidt nok til antallet af hoveder der dukker op til maden
Den anden dag, da jeg lagde et billede op af disse farserede peberfrugtmænd, var der en læser, der skrev at hun ville prøve at fylde sådan nogle hoveder op med tunmousse
8-10 personer. Hæld vandet eller olien fra tunen. Mos tunen i en skål med elpisker eller en gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier
Tunmousse er en rigtig retroret. Tunmousse – opskrift uden husblas. Personligt har jeg ikke nogen problemer med husblas, ud over at jeg synes, at det kan give en lidt blævrende konsistens til tunmoussen
Ind imellem kan jeg godt lide et sundt og let måltid og derfor fik jeg lavet en god tunmousse med skønt og enkelt indhold, som smagte herligt og varmt kan anbefales
Stil tunmoussen tildækket i køleskab i mindst 5 timer. Forret til 4 eller frokost til 22 dåser tun i vand3 blade husblas3 dl creme fraiche 18% eller 38%, hvis det skal være ekstra godt
Vi har holdt påskefrokost , og lige som sidste år, så er tunmousse, noget der skaber glæde. Den kolde randform gør det let at få smørret til at stivne over hele randformen, hvilket gør det meget letter, når tunmoussen skal vendes ud på et serveringsfad
Herhjemme har det altid heddet tunmousse. Forhen har jeg lavet tunmoussen med mayonnaise istedet, men jeg synes faktisk det fungerer rigtig godt med den græske yoghurt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.