Porrerne fordeles på pizzaen og oven på dem lægges først kartoffelskiver og derefter skiver af ost. For hjemmelavet pizza er nu godt - både med og uden kød
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Steg porrer , peberfrugt og spinat på en varm pande i lidt olie. Smør en tærteform med olie. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
N. u. ,. h. v. o. r. i. e. m. d. t. j. b. æ. s. n. y. g. p. a. k. f. ø. å. D. l. ). M. A. J. 4. V. S. (. c. 5. 0. q. C. H. T. I. G. 2. 1. K. 6. B. L. -. 3. F. ½. /. P. R. E. ". ) g
til med lidt chili, rosmarin og estragon). Svits grøntsagerne og krydr med salt og peber. Pas på med at koge den for længe, da den i så fald kan miste smag
Krydr med friskkværnet peber. Dryp med olie og krydr med havsalt, peber og hakket timian. Anret tallerkner med skiver af roastbeef, bagte rodfrugter og sauce tatare
Dette er en let anret, som kan bruges som tilbehør sammen med andre serveringer. Jeg har med vilje ikke skrevet mængder på, da jeg tænker, det kommer an på hvor mange mennesker, der spiser med og hvad der ellers er serveret på bordet
Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Min søn udbenede en kylling igår og istedet for at smide skrog og skind ud valgte vi igår at koge det med løg og et par gulerødder til en bouillon så vi havde til at lave suppe idag
N. o. g. l. e. a. n. f. å. r. m. v. t. …. s. i. k. b. u. c. S. d. p. O. ,. æ. j. F. ø. h. D. R. M. E. J. y. I. T. w. z. C. B. ”. V. K. (. 1. ). 0. 5. 2. -. P
Grillede grønne asparges. Pensl med olie og drys med salt og peber. Eller server dem som en forret med grillet brød og smilende æg med et drys af hakkede krydderurter
skær brødet, ikke for tykke skiver smør evt det med pesto kom skiver af mozzarella over den ene Skive brød og derefter skinken og slut af med tomaten kom en smule salt på og læg den sidste Skive brød over Varm en pande op og kom en smule olie på
Start med at hakke løg, hvidløg, chili og porrer. Hvis du nu sidder og synes at det er lidt for underligt, så smid en bund på - eller spis det med et stykke rugbrød
Server de grillede ferskner med hindbær og den rørte fromage frais. Drys dem med rørsukker. Rør fromage frais med kornene af en vaniljestang og honning
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.