Braiseretsvineskank. undervejs medlidtfolie. Syn’s dengang mest af alt, at det så noget ucharmerende ud, sådan som det lå dér og reelt lignede et halvt ben fra en gris
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 2. p. e. r. s. o. n. 1. v. k. a. t. 3. -. 4. g. u. l. ø. d. f. c. h. m. æ. b. S. ,. å. j. V. (. ). B. G. T. H. 5. 0
Derfor prøv svineskankemed øl og æbler det er det bedste jule sul jeg kender. Nu har vi lov til at fylde bugen med røde æbler, gris på mange måder, sød marcipan og masser af konfekt
Svineskank er rigtig lækker simremad og så er det faktiskbilligt, men det er jo bare en ekstra lille bonus Den blev serveret sammen med kartoffelmos og ovnstegte rodfrugter
Svineskank – den nederste del af grisens ben – er meget kødfulde på en frilandsgris. Som efterårsret simretmedårstidens grøntsager og smagsgivere er det god lørdagsmad – også til gæster
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. e. r. d. l. j. g. n. m. t. ,. s. o. p. a. ø. k. v. h. D. å. f. J. b. u. ". S. y. N. Ø. 9. %. c. E. F. z
Svineskanken er en gammel kending, og den finder du opskriften på her. Når kartoflerne er kogt, så hælder du vandet fra og blander porren i sammen medricotta og mælk
Jeg lavede en brun sauce med fløde og kogevandet fra bunden af bradepandentil resten af familien. Læg svineskankeni en stor gryde og fyld på med vand til den er dækket til
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. b. l. v. d. s. m. a. O. g. o. n. u. f. y. ,. k. æ. å. p. -. E. ø. S. C
Her deler jeg en med ret med jer, som passer godt til mørket vi har disse dage. Den er til at god at varme sig på og fantastisktil en rigtigherremiddag
Rids sværen i tern på skanken og krydr den godt med groft salt og lidt peber. Forberedelsestid. Lad være med at skære stokken af, så den kan holde sammen på sig selv
Egentlig tror jeg den bedste måde at tilberede skanken på bare er ved at ridse sværen på begge leder (så der dannes små firkanter) og krydre godt med salt/peber og evt
Skankene sættes i en bradepandemedlidt vand i bunden og krydres med salt og peber. Jeg besluttede at de skulle langtidstegesi selskab med en god øl - jeg brugte en julebryg, der var tilovers fra jul
En af mineyndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket. Smør godt med remonce på hele dejen og rul den derefter sammen
Vi skal på udflugt med hele familien og der skal bruges en nem og praktisk kage som ikkesviner og er nem at spise uden teske så det blev en lækker rabarberkage ibradepande
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.