Vietnamesiskkyllingesalatmed chips. En af de vietnamesiske retter, jeg rigtig godt kan lide og efterhånden har lavet rigtig mange gange er denne simple, men utrolig skønne kyllingesalt med chips
I går tilberedte jeg denne kyllingesalat. Hvis du ikke har særlig meget tid, men har lyst til noget der ligger let i maven, og på samme tid er lækkert, er denne kyllingesalat perfekt
Hak hvidkål og gulerødder i små stykker og svits dem med i blandingen. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Skyl den blandede salat og vend den sammen medhvidkål, fintsnittet peberfrugt og en revet gulerød. Imens bøfferne hviler skærer du hvidkål i grove strimler som får et let opkog i ca
Jeg plejer at overhælde nudlerne med kogende vand i en skål, og lader dem stå i ca. Bun tom nuong betyder eksempelvis "(vietnamesiske) vermicellinudler med grillede rejer"
Bland det hakkede svinekød med løg og marinade i den anden skål og bland det godt. Jeg har været så heldig at vokse op sammen med mange børn af vietnamesisk afstamning, og det har udvidet min "madhorisont" i en ret tidlig alder
Jeg får somme tider et flip med en bestemt ret, som jeg så spiser rigtig meget i en periode. Og vietnamesiske forårsruller er en sikker vinder på den front hver eneste gang
Skræl gulerødderne, riv dem på mandolin eller rivejern, kom i en lille skål sammen med æblecidereddike, vand og sukker og vend det grundigt med gulerødderne
O. p. s. k. r. i. f. t. e. n. a. g. l. u. d. æ. y. ,. m. b. h. v. å. 1. /. o. c. 2. ø. 3. 4. j. E. (. S. q. ). J. H. T. 5. -. 0. D. 7. V. Æ. F. I. U. K. M. P
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.