Så her kommer min opskrift på mandellagkagebunde - den oprindelige grundopskrift kommer fra en gammel Amo bagebog, men den I får her, er min personligt tilpassede udgave
M. i. n. f. a. r. h. ø. d. s. e. l. g. m. o. 1. 2. p. j. v. t. k. ,. u. å. H. b. D. 0. 6. æ. W. S. y. N. 3. V. J. O. T. E. R. /. c. 9. 4. F. (. ). P. B. L. 5. é. -. è
Ingredienser. til Ø25. 4 æg. 200 g. sukker. mel. 1/2 tsk. bagepulver. Fremgangsmåde. 1. Pisk æg og sukker luftigt sammen mindst 5-10 min for, at de bliver luftige nok
Jeg har efterhånden bagt lagkagebunde efter denne nemme opskrift rigtig mange gange – og elsker at forfine opskriften og finde på noget, det gør dem endnu bedre
^Hvis du gerne vil bruge denne opskrift på Low FODMAP, så erstat sødemidlet med ahornsirup og brug græskarkerner, solsikkekerner, macadamianødder, valnødder eller pinjekerner i stedet for nødder (mandel, cashewnød, hasselnød)
Min mave er glad, mine gæsters maver var glade. Her i sommerens varme, er det super lækkert med nogle lidt lette retter i stedet for store fede bøffer med flødekartofler
Disse lagkagebunde er lækre og utrolig nemme at bage. Man kan også bruge denne opskrift til at lave mørke lagkagebunde, så skal der en smule kakao i også
tilsæt mandelmelet og de hakkede mandler og ælt det hele sammen til en fast dej. Tag 75 g mandler og blend dem fint til mandelmel. De sidste 25 g hakkes lidt grovere end mandelmelet
Jeg bager til tider lagkagebunde i rugbrødsforme, da de så er nemme at transportere, men det gør ikke den store forskel om man vælger den runde eller aflange løsning
Rund 6" x 3" (15 cm x 7,5 cm). 3 æg. 60 g sukker. 50 g mel. 9 g kartoffelmel. ½ tsk bagepulver. Kvadratisk 8"x 3" (20,3 x 7, 5 eller en 20 cm springform)
Ja, ved ikke lige hvad jeg ellers skal kalde dem. -). Havde en plade hvid chokolade i skabet, fik lyst til at bage cookies og tænkte at honning og mandler ville være lækkert til den hvide chokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.