Hej derude,. Jeg har længe søgt en god opskrift på en lækker fudge. Fandt noget, men efter at jeg afprøvede den fundne udgave, måtte jeg omformulere den og prøve at lave min egern version
Og man kan sagtens bruge lemon curd istedet eller lignende, jeg blandende i hvert fald mine lime curd og passionsfrugt curd rester, og det smagte vidunderligt frisk
Lige siden den vinterdag hvor jeg smagte min første macaron sammen med mine medbloggere hos Nikolaus Strangas, har det været mit store ønske at lære at lave dem selv
S. å. e. r. d. t. i. l. n. s. o. p. k. f. æ. ,. j. g. v. a. h. m. ø. J. c. u. F. b. y. R. D. M. I. 4. 9. H. ). (. 1. 6. 8. 3. 7. 5. ½. 2. E. W. 0. -. B. P. T. V. L. N. G. O. x. z. U. ". w. C. ) l
N. u. e. r. d. t. f. h. å. n. v. a. æ. o. g. l. s. i. ,. j. k. m. p. b. c. D. I. ø. V. C. y. S. M. O. K. A. w. J. ). (. 9. 4. 3. 7. 5. 1. 2. E. W. -. R. H. 8. 0. ½. B. P. F. L. 6. /. G. Ø. Å. ". é. %. k g
Jeg elsker Chokolade. Elsker det. ). Jeg kan spise indtil min mave gør ondt og jeg for tiende gang har tænkt, at nu kan jeg viiirkelig ikke klemme mere ned
Hvis du elsker macarons, så er se opskriften på hindbær macarons, lakrids macarons, basilikum macarons, pistacie macarons eller en af mine andre macaron opskrifter
Desværre har jeg måtte vente med mine karamel i næsten 2 måneder, fra jeg første gang spurgte Katrine om hun ville lave dem til mig. Jeg bagte mine ved 190°C i 6 min, vendte pladen, 150°C i 10 min, for at de var perfekte
Gateau Marcel med en passionsfrugt karamel sovs midte er lækkerhed på et højt niveau. Jeg har bagt Gateau Marcel med abrikos marmelade en del gange det sidste år og jeg tog Gateau Marcel med mig på arbejde en forårsdag i 2013, og siden da er der blevet spurgt efter den en del gange
For eksempel så kan jeg ikke huske mine forældres alder, men jeg ved mor er helt vild med citron i dessert, fragilite er en af hendes ynglings kager og den bedste kage hun nogensinde har var hendes mors chokoladeroulade (som igen nogensinde vil overgå)