S. i. d. s. t. e. f. r. a. g. h. v. C. n. ø. l. ,. o. p. j. å. æ. k. m. y. D. u. H. b. c. (. ). J. F. A. B. 2. M. 6. 4. 3. 7. 5. 1. 0. T. P. V. -. L. ½. I. O. 8. 9. R. N. z. ". U. E. /. G. w. Y. &. '. ñ. é. Ø
(. 2. 0. s. a. m. e. n. l. g. t. k. r. ). D. å. f. i. p. ø. d. M. c. o. y. ,. u. T. b. v. h. J. æ. -. 3. P. 5. 6. 8. E. N. V. I. R. j. C. H. O. K. L. A. Ø. F. 1. 9. G. Y. B. S. 7. 4
Det er bare en helt almindelig fødselsdag, altså ikke noget med rund eller halvrund. Til selve macaronen piskes æggehviderne næsten stive, hvorefter sukkeret tilsættes og piskningen fortsættes indtil massen er helt stiv
Der køres med høj hastighed indtil æggehvideblandingen er så godt som kold. Lige siden den vinterdag hvor jeg smagte min første macaron sammen med mine medbloggere hos Nikolaus Strangas, har det været mit store ønske at lære at lave dem selv
Varme og bløde skumfiduser- eller chokoladecreme med små skumfidus stykker iBlend først flormelis og mandler til fint mel og pisk æggehviderne stive i en anden skål
Denne gang faldt valget så på æble kanel macarons med en lækker kanel flødeoste creme. Pisk æggehviderne til stive toppe formes og tilføj langsom, lidt ad gangen, strøsukker
S. å. e. r. d. t. i. l. n. s. o. p. k. f. æ. ,. j. g. v. a. h. m. ø. J. c. u. F. b. y. R. D. M. I. 4. 9. H. ). (. 1. 6. 8. 3. 7. 5. ½. 2. E. W. 0. -. B. P. T. V. L. N. G. O. x. z. U. ". w. C. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.