1 cm
tykke skiver, et par fed hvidløg, et lille hakket løg, en pakke skivet bacon klippet i mindre stykker, en håndfuld skivede champignons, salt og peber, paprika, estragon, HP sauce og tilsidst fløde
The post Mørbradgrydemed masser af grønt appeared first on Grydelappen. Opskriften fandt han hos Newyorkerbyheart og med udgangspunkt i denne og lidt småjusteringer og andre krydderier blev det til en skøn aftensmad
Ja, det er snart ved at være på det sidste med gryderetter og kartoffelmos, foråret er jo på vej. Det er kæresten der valgte menuen lørdag aften, men det passede egentlig fint med hvad vi havde i fryseren, køleskab og skuffer
Det ser ikke ud af meget, men smagen i denne orientalske gryde med kartoffelmos var virkelig god. Hæld vandet fra kartoflerne og mos med en kartoffelmoser
Denne gang blev mørbradgryden serveret med kartoffelmos, og resterne fik vi til ris. Der er efterhånden sikret et indtag af aftensmad hos Oskar, hvis der serveres ris og meget gerne med en flødesauce, og det er også derfor at denne ret nydes ofte herhjemme
Smag mørbradgryden til med salt og peber, og servér f. Kom tomatpuré og hakkede tomater i gryden med champignon og løg, og lad det simre ved middel varme
Afpuds mørbraden og skær den i små stykker og steg det med løg og hvidløg. Jævn retten af med meljævning eller maizena, tilsæt cocktailpølser og smag til med salt, peber, paprika, karry og tomatpure
I aften har vi fået en lækker mørbradgrydemed blomkåls-porre mos og grønne ærter. Jeg havde et blomkål, som jeg ville lave mos af, men syntes ikke, det var så stort, så jeg tænkte at prøve at supplere med en porre
Mørbradgryden skal I afprøve. Jeg elsker det og Tommi var også helt okay med at hans normale hvide ris var skiftet ud med blomkål - så længe der var sovs på altså
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.