D. e. n. r. t. v. i. k. l. g. æ. s. m. a. d. ,. o. h. ø. u. R. f. y. p. -. w. '. T. b. c. M. L. S. 2. I. ½. 1. 3. 0. K. 4. å. j. F. P. B. H. 5. 6. V. 7
Lammefiletter med dampet grønt. 1 lammefilet eller schnitzel pr person. Påskelam på tre måder. Lam er lækkert og meget mørt – hvis det er tilberedt rigtigt
Det er veldig store forskjeller på tykkelsen på lammefilet. Herlig smak av Norsk natur. Lam er bare så godt -og er så mye mer enn bare fårikål og pinnekjøtt
1 lammefilet – ca 200 gram. Sommertærte og vandmelonsalat 1 lammefilet – ca 200 gram. GLÆDELIG JUL. Håber I alle har haft en skøn juleaften og nyder juledagene
Krydr lammefileten med salt og peber og brune den af. Lammefilet med sellerimos på påskeøl, ramsløgstængler, glaserede løg og ægte sovs på gran(4 pers. ½ knoldselleri½ dl påskeøl75 g smør4 friske perleløg3 spsk sukker20 g smør4 ramsløgsstængler600 g lammefilet2 spsk graneddike4 past æggeblommer400 g smørFoto
I originalopskriften ledsager denne jordbærtabouleh en gratineret lammefilet. Lammefilet’en har fået et “låg” bestående af mandler, hvidløg, dild, olie og gedeost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.