Jeg slog alle 5 æg og soyamælken ud i min proteinshaker, rystede som død og helvede og hældte den på panden. Absolut ingen grund til gøre mere end absolut nødvendigt beskidt.
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. I går aftes skulle lørdagens kyllingerester fortærres, og det blev til denne simple ret
D. a. v. i. f. o. r. e. t. p. u. g. s. d. n. k. j. l. y. m. ,. å. æ. c. ø. J. h. b. (. ). F. q. P. 2. -. 3. 5. 0. 1. 4. %. S. K. T. R. L. V. M. N. H. B. C. I. G. A. w. U
I har stemt på, hvilken pastaret, I ville have først – og det blev den her med kylling, blandede svampe, frisk persille, øko bacon og sojaristede pistacienødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.