Linsepaté med peberfrugt
Veganissen
Veganissen
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150 g rød peberfrugt i små tern
  • 50 g selleri fint snittet
  • 100 g skalotteløg fint hakket
  • 3 fed hvidløg fint hakket
  • 200 markchampignon
  • 450 g kogte grønne linser
  • 2 spsk balsamico
  • 1 spsk HP sauce (kan erstattes af soya)
  • 1 spsk tomatpure
  • 2 dl rasp
  • 1 dl kikærtemel
  • 1 tsk stdt
  • 3 tsk paprika
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk knust chili
  • 1,5 tsk rosmarin (tørret)
  • 2,5 dl soyamælk
  • salt og peber
  • 250 g linser, 75 g champignon, balsamico, HP sauce og tomatpure moses sammen til jævn masse i en foodprocesser. Herefter blandes alle ingredienser sammen med en ske i en skål. Smag til med salt og peber.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.